Ιστολόγιο

April 10, 2020

Η ελληνική οικονομία και κοινωνία θα έπρεπε ήδη να αντιμετωπίζουν δημιουργικά τις προκλήσεις και να αξιοποιούν τις νέες  ευκαιρίες δυναμικής ανάπτυξης που δίνουν στις οικονομίες  η σύγχρονη τεχνολογία (αυτοματισμός, μαζικά δεδομένα (big data), το υπολογιστικό νέφος, η...

December 12, 2019

A mere decade ago, the world was very different. In ten years this world has been transformed, particularly by the impact technological change has had on communications, politics and business.

In 2007 The Caffeine Partnership was born. We wanted to help leaders in a dif...

December 10, 2019

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη πρωτοβουλία ανέλαβε η Microsoft Ελλάδας, στο πλαίσιο της προώθησης των ψηφιακών δεξιοτήτων και συμβάλλοντας στο διάλογο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Η εκδήλωση “Digital Skills: Building the Future of Work in Greece”,...

December 9, 2019

Διαδραστικοί πίνακες, tablets στην τάξη, εικονικές συναντήσεις μαθητών-καθηγητών, σύγχρονο λογισμικό και άλλες high-tech ευκολίες φέρνουν τη νέα εποχή στη μάθηση. Οι προηγμένες εκπαιδευτικές τεχνολογίες αξιοποιούνται εδώ και χρόνια σε αρκετά σχολεία σε όλο τον πλανήτη,...

September 17, 2018

Επί το έργον της ατομικής Ακαδημαϊκής Συμβουλευτικής, 83η ΔΕΘ

September 17, 2018

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κος Σπύρος Πέγκας, επισκέφτηκε το Stand του New York College στην 83η ΔΕΘ, στο Περίπτερο 13 (USA Pavilion) και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Εκπαιδευτικού μ...

September 17, 2018

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε το Stand του New York College στην 83η ΔΕΘ, στο Περίπτερο 13 (USA Pavilion) και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου στην ενημέρωση που της έγινε.

September 13, 2018

Η εκδήλωση για τον τουρισμό πήρε σήμερα την σκυτάλη στη σειρά των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Το ΕΕΘ διοργάνωσε την Τρίτη στις 7 μ.μ. ημερίδα με τίτλο «Θεσσαλονίκη - τουριστικός προορισμός του αύ...

February 9, 2018

Την κοπή της πίτας για το 2018 πραγματοποίησε η "Διπλωματία Πόλεων" της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, με το νέο μέλος της δράσης, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης!

Η διευθύντρια του Μουσείου κ. Κυριακή Ουδατζή και οι συνεργάτες της, μας ενημέρωσαν για την ιστορία του Μ...

January 19, 2018

«Πίστεψε στον εαυτό σου, κάνε τη δουλειά σου χόμπι και φτάσε όσο πιο ψηλά μπορείς, απολαμβάνοντας το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Τουρισμού!»


Μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας, γεμάτη όραμα, έμπνευση, τέχνη, γνώση, ιδέες και προτάσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν...

Please reload

Featured Posts

Η δική μου ιστορία: Μια Περιπλάνηση που μετατράπηκε σε Όραμα!

September 22, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • YouTube Social  Icon

© 2015 by Babis Michailidis

  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now