Επιτρέψτε μου να συστηθώ...

Σπούδασα Μηχανικός Διοίκησης Παραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έζησα και εργάστηκα εκεί για 7 χρόνια.​ Είμαι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού Τίτλου Μάστερ στη Διοίκηση Βιομηχανικών Μονάδων, από τα Πανεπιστήμια Surrey και Aston in Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας αντίστοιχα.

 

Διαθέτω 37 χρόνια διοικητική και τεχνική εμπειρία, εργαζόμενος σαν διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Μέσα από αυτή την "Οδύσσεια περιπλάνηση", ανακάλυψα τις δικές μου δεξιότητες, τα δικά μου ταλέντα και ενδιαφέροντα, και ειδικά την αγάπη μου για την Εκπαίδευση και τη Συμβουλευτική, τις οποίες και υπηρετώ με ιδιαίτερη θέρμη εδώ και 25 χρόνια. Παράλληλα λοιπόν με την "επίσημη" καριέρα μου, ανέπτυξα μια σημαντική εκπαιδευτική και συμβουλευτική εμπειρία, ειδικά στον τομέα της Διαχείρισης Αλλαγής και των Ηγετικών Ικανοτήτων.

 

Επί πλέον δε τα τελευταία χρόνια, έχω εστιάσει στο Strategic Storytelling, ένα εκπληκτικό εργαλείο πειθούς και επικοινωνιακής στρατηγικής, με πολλές εφαρμογές στον κόσμο των Επιχειρήσεων, της Επιχειρηματικότητας και της σύγχρονης Εκπαίδευσης.

 

Όλα αυτά τα χρόνια διοργανώνω ομιλίες, σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια και συνέδρια για πολλούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο συνδυασμός των θεωρητικών μου γνώσεων, της διδασκαλικής μου μεταδοτικότητας, της συμβουλευτικής μου προσέγγισης, αλλά και της μακρόχρονης εμπειρίας μου στον κόσμο της αγοράς, μου δημιουργεί ένα χρέος να υπηρετήσω τον μετασχηματισμό της ελληνικής νοοτροπίας  - που τόσο ανάγκη έχουμε - από το μετερίζι του Μέντωρα Ανάπτυξης.

Μπάμπης Μιχαηλίδης